Kaikki erityyppiset epätodennäköiset olosuhteet voivat muuttaa kaiken elämässäsi. Oleskelu oikeassa paikassa oikeaan aikaan tai löytää jotain näennäistä arkipäivää voi vetää sinut paljon intensiivisempaan seikkailuun. Tämä tarina vahvistaa uskoa siihen, että vaikka ihmiset kykenevät suureen pahaan, me kykenemme myös tekemään paljon suurempaa hyvää. Se vie meidät pieneen Pennsylvanian kaupunkiin, jossa kaksi teini-ikäistä poikaa ajoi yhtenä päivänä metsien läpi mönkijöillään. Pikku he tiesivät, että he törmänivät pian johonkin lokiin juuttuneeseen, joka heti muuttaa heidän elämäänsä.

Mönkijöiden harrastajat

Kun kohtaat jotain salaperäistä, se voi hyvinkin olla jotain arvokasta, kuten raha. Vielä muina aikoina löytö on arvoton, eikä sillä ole mitään merkitystä elämässäsi. Ja joskus paljastettu mysteeri voi tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä.

Tarina alkaa kahdesta Pennsylvanian teini-ikäisestä, 15-vuotiaasta Alec Yanisko ja 18-vuotiaasta Joe Delvecchiosta. Kuten he usein tekevät, he ajoivat yhdessä metsässä ATV-autoillaan kompastuessaan jotain odottamatonta …

Risteily metsän läpi

Metsät sijaitsevat lähellä kotiaan ja ovat suosittuja muiden mönkijöiden keskuudessa. Lisäksi metsässä on useita polkuja, jotka ovat myös suosittuja retkeilijöiden ja ulkona nauttivien keskuudessa, joten se ei ollut erityisen eristäytynyt.

Ratsastus illalla ennen kuin aurinko laski, he eivät odottaneet törmäävänsä mille tahansa epätavalliselle. He sanoivat kuitenkin, että he törmäsivät pian jotain täysin paikoilleen, jota lopulta hälyttäisi heille kuolevainen tilanne.

Jotain outoa matkan varrella

He menivät yhdellä polulla, jota he usein pitivät, kun he huomasivat jotain polun reunassa. Onneksi Alex ja Joe ovat tarkkaavaisia kavereita, joten kun polulla oli auto, he tiesivät heti, että jotain oli vikaa.

Siitä lähtien he alkoivat lähestyä ajoneuvoa varoen. Vaikka autojen sallitaan ajaa näitä polkuja pitkin, missä auto sijaitsi, oli noin neljäsosa mailin päässä lähimmästä tiestä.

Ajoneuvon tutkiminen

Kun Joe ja Alec olivat lähellä ajoneuvoa, he huomasivat jotain: auto näytti olevan jumissa paikoillaan. He tulivat vielä lähempänä kiinnittäen huomiota siihen, kuinka juuttunut auto paikallaan oli.

Oli pimeää, mutta uteliaisuus parani kahdesta ja he menivät vielä lähempänä. Oliko joku jumissa sisällä? Heillä ei ollut aavistustakaan kuinka kauan oli kulunut siitä, kun auto oli jumissa tai kenelle se kuului.

Hylätty Acura

Mitä lähemmäksi he pääsivät, sitä enemmän oli ilmeistä, että jotain oli vialla. Oli tummenemassa, ja he näkivät, että ajoneuvo oli loukussa tukon takia, minkä vuoksi se näytti juuttuneen paikoilleen. Huolestuttavampaa oli kuitenkin se, kuinka auton ikkunat särkyivät.

He olivat kaikki yksin, eikä heillä ollut merkkejä kenestäkään muusta. Auto oli Acura, joka sai heidät ihmettelemään, mitä olisi voinut tapahtua, jos joku olisi hylännyt luksusauton sellaisessa tilassa?

Vihje!

Alex ja Joe alkoivat etsiä ajoneuvon ympäriltä löytääkseen vihjeitä omistajan henkilöllisyydestä tai siitä, mitä tapahtui tarkalleen. He katsoivat tavaratilaan, hansikaslokeroon ja istuimien alle kaikkea, mikä pystyisi vastaamaan heidän kysymyksiinsä. He tarkistivat myös ulkona raitoja, jotka voisivat auttaa heitä saamaan paremman käsityksen tapahtuneesta.

Lopulta he löysivät Sam’s Club Advantage -kortin, jolla oli nimi. He olivat varmoja siitä, että tämä johtaisi heihin vastauksiin siitä, miksi auto hylättiin.

Kadonnut tuomari Edwin Kosik

Kortilla oleva nimi sanoi Edwin Kosik, joten Joe ja Alec tekivät kaiken, mitä kaikki suuret tutkijat tekevät, ja Googlen hänet ensin. Pikahaku verkossa tuotti mielenkiintoista tietoa Kosikista, joka osoittautui 92-vuotias tuomariksi, jonka oli ilmoitettu kadonneen kaksi päivää aiemmin. Pojat kokivat sydämensä pudota vatsaan.

Nopeasti kaksi teini-ikäistä hyppäsi takaisin mönkijöihinsa ja ajoi kotiin, epävarma siitä, mitä autossa löydettiin ikääntyneelle kadonneelle herralle.

Poliisi varoitti

Kun pojat saapuivat kotiin, he tiesivät, että heidän oli ilmoitettava vanhemmilleen. Kuultuaan mitä tapahtui, heidän vanhempansa olivat nopeasti jaloillaan ja ajattelivat heti soittavan poliisiin, jotka ilmoitettiin löytölle ensimmäistä kertaa ja ajoivat tapaamaan poikia.

Ensinnäkin poliisi pyysi Alecia ja Joea viemään heidät metsään, josta he olivat löytäneet hylätyn auton. Alec ja Joe noudattivat vaatimuksia, mutta vanhusten herrasmies ei jättänyt enää merkkejä olinpaikastaan.

Etsi osapuoli

Myöhemmin Alec kertoi toimittajille, että hän “ei usko, että he olisivat löytäneet hänet elossa.” Pojat johtivat viranomaiset tapahtumapaikalle, jossa auto oli hylätty. Pian sen jälkeen he käynnistivät massiivisen etsintä- ja pelastusjuhlan, johon osallistuivat jopa hakukoirat.

Vaikka tosin peloissaan, kaksi poikaa hämmästyivät vaikuttavasta pyrkimyksestä löytää vanha mies, Edwin Kosik, ja että kaikki tämä hieno hullabaloo johtui siitä, mitä he törmäsivät ajaessaan mönkijöitä metsän läpi!

Huolestunut yhteisö

Kun tuomari Kosikista ilmoitettiin ensin kadonneen, muut paikalliset vastasivat välittömästi. Valtatie oli päällystetty mainostauluilla, joissa ilmoitettiin kuljettajille, että Edwin Kosik oli kadonnut, sekä vihjelinjan avulla viranomaisiin saada tietoja. “Olen hyvin järkyttynyt, koska hän on hieno mies, emmekä halua, että mitään tapahtuu hänelle”, sanoi Madison Townshipin asukas Georgia Fisch.

Hänen mukaansa hän oli tuntenut tuomarin jo pitkään ja etsinyt häntä yksin takana oleville teille, mutta kaikki tämä osoittautui turhaan.

Vihjeitä jatketaan

Mainostaulut ja yleinen tiedotusvälineiden toi tuomarin katoamisen laajemmalle yleisölle. Näiden ponnistelujen ansiosta viranomaiset alkoivat oppia lisätietoja Edwin Kosikista. Poliisi sai kärjen yhdeltä henkilöltä, joka väitti nähneensä Kosikin ajavan Pennsylvanian moottoripyörällä.

Koska Kosik toimi liittovaltion tuomarina yli kolmen vuosikymmenen ajan ja epäonnistuttiin epäonnistumisesta virheeseen, FBI osallistui tutkimukseen. Kosikin katoaminen yhdisti useita lakimiehiä etsimään häntä.

Shambles-laillinen yhteisö

Lakimiehet löysivät pian valvontavideon, joka osoitti tuomarin Kosikin yrittävän mennä suljettuun ShopRite-kauppaan. Samalla lakimiesyhteisö hajosi hänen katoamisensa. Puolustus- ja siviilioikeudellinen asianajaja Chris Powell kertoi tuntenneensa Kosikin jo pitkään.

“Haluamme tietää, mitä hänelle tapahtui”, hän sanoi. ”Ja jokaisella on keskenään oma asianajajiensa mielipiteensä. Olin juuri oikeudessa tänä aamuna ja se on kaikkien mielessä. ”

Mahdollisuus epäonnistua

Viranomaiset pystyivät selvittämään, että Kosik katosi kello 1:30 videomateriaalin kautta, mutta tämä ei sulkenut pois mahdollisuutta virheeseen. Viranomaisilla ei vieläkään ollut aavistustakaan siitä, mitä Kosikille todella tapahtui. Poliisin helikopteri skannasi kotinsa alueen, mutta turhaan.

Tutkijat jatkoivat myös pyrkimyksiään saada lisätietoja paikalliselta väestöltä epäillen, että jonkun on täytynyt kuulla tai nähdä jotain. Silloin kaikki löysivät uuden tiedon …

Kärsivät muistiongelmista

Kun tiedotusvälineet alkoivat ilmoittaa kadonneesta, tuomari Kosikin poika astui eteenpäin ja antoi tärkeitä taustatietoja isästään. Osoittautuu, että hänen isänsä kärsi muistohäviöstä. Tämä voisi olla paljon sopivampi selitys sille, miksi Kosik oli yhtäkkiä kadonnut, virheen sijaan.

Kosik olisi voinut mennä ulos ja unohtaa missä hän oli ja mitä hän teki. Viranomaiset tuplasivat ponnistelujaan toivoen lopulta saada tauon tapaukseen.

Menestys kiitos hakukoiralle

Vaikka poliisi oli hyödyntänyt helikopteria ja muita teknisiä välineitä auttaakseen heitä paikallistamaan tuomari, hänen kohtalonsa selvisi etsintä- ja pelastuskoiran johdosta, joka tarttui Kosikin tuoksuun sieltä, missä auto hylättiin. Koira seurasi Kosikin jälkeä, kunnes 92-vuotias oli löydetty.

Lopulta Edwin Kosik löydettiin jalkapallokentästä kaukana josta Joe ja Alec löysivät Acuransa. Mutta oliko tuomari Edwin Kosik elossa vai kuollut?

Ulkona kaksi päivää

Onneksi Kosik oli elossa, mutta hän oli ollut ulkona ja alttiina elementeille useita päiviä. Viranomaiset huomauttivat nopeasti, että Kosik oli reagoiva, vastasi ja puhui heille. Hän oli riittävän terävä kiittääkseen marshallia, joka osallistui jopa hiuksensa pelastustoimenpiteisiin.

Kukaan heistä ei kuitenkaan ollut lääkäri, ja lääkärin on arvioitava hänet varmistaakseen, onko hän todella terve. Lisäksi viranomaisten oli vastattava, miksi hän katosi ensisijaisesti.

Huumaantunut ja hämmentynyt

Yksi upseeri sanoi: “En tiedä tarkalleen kuinka kauan hän oli tässä tilassa, mutta on erittäin todennäköistä, että hän oli siellä koko ajan.” Kosik löydettiin lähellä autoa, mikä johti tutkijoita uskomaan, että hän oli asunut ympäri. siellä koko ajan.

Tätä teoriaa tuki se tosiasia, että Kosik käytti samoja vaatteita. Pian sen jälkeen kun hänet löydettiin, ambulanssi vei hänet sairaalaan lisäarviointia varten.

Alecin ja Joen kirjoitus

Näytti siltä, että tuomari Kosik kadonnut epäonnistuneen terveyden ja muistin menetyksen takia, mikä todennäköisesti aiheutti häiriöitä metsässä. Terveyden epäonnistuminen oli oikeastaan se, mikä sai hänet eläkkeelle vuotta aiemmin. Jos hänen autoa ei olisi löydetty, ei ole mitään kertoa mitä olisi tapahtunut.

Todennäköisesti hän olisi nälkään kuollut tai kuollut altistumisesta heti, kun hän jätti autonsa. Yhdysvaltain marsalkka Martin Pane tunnusti Alecin ja Joen panoksen liittovaltion tuomarin hengen pelastamiseen.

Vaatimaton nuori mies

Pane totesi, että “olemme erittäin kiitollisia näille kahdelle nuorelle miehelle, että he näkivät tämän ajoneuvon, tapahtui onneksi tällä alueella.” Vaikka heillä oli tärkeä rooli pelastaa tuomarin henki, Joe sanoi, että hän ei pyytänyt kiitosta.

Hänen mukaansa he olivat vain iloisia, että Kosikilla on kaikki hyvin ja iloitsevat siitä, että he pystyivät auttamaan lainvalvontaviranomaisia. Joe sanoo, että jonain päivänä hän haluaisi olla myös poliisi. Tarina ei kuitenkaan päättynyt siihen.

Onnellinen loppu

On todellakin edelleen epävarmaa, mitä tapahtui metsässä sinä yönä, kun tuomari Kosik katosi. Hän ei pystynyt rekonstruoimaan tarkalleen mitä oli tapahtunut, kärsien selvästi muistin menetyksestä tuona aikana.

Kaikki mitä hän muistutti, oli epäselvää ja epäluotettavaa, minkä vuoksi hänen mielestään kaikki versiot tapahtumista olivat vähemmän hyödyllisiä lainvalvonnalle yrittäessään koota yhteen tapahtunut. Tärkeää oli, että Edwin Kosik oli terve ja turvallinen. Poikia välin samalla kohdeltiin oikein kuin sankareita.

Powered by Froala Editor

Content Protection by DMCA.com